WB-Pantterien kuntokoris


- K U N T O K O R I S - K O R I S K U N T O - K U N T O K O R I S - K O R I S K U N T O -

WB-Pantterien aikuisten kuntokoris on käynnissä jälleen naisten ja miesten yhteisryhmänä Vuosaareen peruskoululla, osoitteessa Koukkusaarentie 9. Ryhmä harjoittelee joka sunnuntai klo. 19.00 oheisharjoituksella & klo. 19.30-20.30 koripallon lajiharjoituksella.

WB-Pantterien kuntokoris on koko Itä-Helsingin energisintä kuntoliikuntaa - hiki & naurutakuulla! Eikä pelkästään koripalloa, vaan harjoituksissa toteutetaan myös oheisharjoituksia yhteisinä kävely/juoksulenkkeinä ja hauskoina kuntopiiriharjoituksina, jotka tukee jokaista liikkujaa ja liikuntaharrastusta - sen aloittamista tai uuden harrastuksen löytämistä. Aikaisempaan koripallokokemukseen ei ole lainkaan tarvetta.

- K U N T O K O R I S - K O R I S K U N T O K U N T O K O R I S - K O R I S K U N T O -

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

WB-Pantterien aikuisten ohjattu kuntokorisvuoro 10.9.2017 alkaen:

Sunnuntaisin klo. 19.00-19.30 oheisharjoitus
klo. 19.30-21.00 koripallon lajiharjoitus

Vuoniityn koululla, Koukkusaarentie 9
 

Yhteyshenkilö:

Tuomas Lehteinen
tomcatfin(at)gmail.com

WB-Pantterien kuntokoristoiminta:

WB-Pantterien kuntokoristoiminnan valmennus keskittyy aikuisten naisten ja miesten liikuntavalmiuksen lisäämiseen ja koripallopelille lajinomaisten harjoitusten toteuttamiseen kaikille sopivalla tavalla.

Kuntokorisyhmän valmennus tarjoaa liikuntavalmiuksia parantavaa oheisharjoittelua liikkuvuuteen ja lihaskuntoon, sekä opettaa osallistujille koriksen perustaitoja, joita ryhmä toteuttaa yhdessä pelaten harjoitusvuorolla koripallopelin eri pelimalleilla. 
 

Harrastaminen ja harjoittelu: 

WB-Pantterien syksyn 2017 kuntokoriksen hinta on
140€/syyskausi + 50€ jäsenmaksu.

140€/kevätkausi. Jäsenmaksu maksetaan vain kerran koko kausi.

Ilmoita tietosi yllä olevalla lomakkeella seuralle ja tule mukaan taatusti hauskaan ja monipuoliseen liikuntaharrastukseen WB-Pantterien kuntokorikseen.

 

 

 

Pantterien kuntokorispelaajia Vuosaaren sunnuntaivuorolla 17.1.2016.