Pantteri nanot (s.2011-2014) on nyt Skidit!


Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Pantterinanojen toimintaan.

Lomakkeen täyttämisen jälkeen nanotoiminnan yhteyshenkilö on Sinuun yhteydessä ja kertoo miten pääsette omalla alueellanne toimintaamme parhaiten mukaan.
 

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tule mukaan tutustumaan toimintaamme!
Nanojen harjoitukset pyörivät tällä kaudella seuraavasti:

Pienet nanot 3-4v

Keskiviikkoisin Laajasalossa klo 17-17:45 Poikkilaakson koulu, Puuskaniementie 21
Perjantaisin Vuosaaressa klo 17-17:45 Vuosaaren peruskoulu, Venemestarintie 14
& Lauantaisin Herttoniemessä klo 10-11 Hertsikan ala-aste, Hillerikuja 4

Isot nanot 5-6v

Keskiviikkoisin Laajasalossa klo 18-19 Poikkilaakson koulu, Puuskaniementie 21
Perjantaisin Vuosaaressa klo 18-19 Vuosaaren peruskoulu, Venemestarintie 14
& Lauantaisin Herttoniemessä klo 11-12 Hertsikan ala-aste, Hillerikuja 4


Voitte osallistua vapaasti mihin tahansa nanojen kerhotapahtumaan saapumalla vapaasti paikan päälle ja tämän jälkeen 1-2 kerhokerran jälkeen tehdä harrastuspäätöksenne ja sopia asiasta kerho-ohjaajan kanssa ja ilmoittaa lomakkeella yhteystiedot nanotoiminnan vastuuhenkilölle.

Nanotoiminnan tiedustelut:
riikkamariaa@gmail.com
040-4156998

Nanokoriksen tavoitteena on tutustuttaa lapsi leikin kautta koripalloon ja kehittää motorisia perustaitoja. Lapsi oppii toimimaan ryhmässä ja iloitsemaan myös toisten onnistumisesta. Monipuolisen liikkumisen kautta saadaan jokaiselle onnistumisia ja sytytetään aito liikkumisen ilo.

Kerhossa opitaan pallonkäsittelyä, pomputtelua ja heittoja. Peruskoripallotaitojen lisäksi nanoissa toteutetaan monipuolista liikkumista. Liikkumisen riemua onkin syntynyt kiipeillen, roikkuen, hyppien, ryömien ja välillä jopa käsillään seistenkin. Kaveria kannustetaan ja tarvittaessa myös autetaan.

3 – 4 –vuotiaiden nanokoris toteutetaan vanhempi-lapsi liikuntana

Vanhemmat pääsevät touhuamaan aktiivisesti lapsensa kanssa ja seuraamaan ja tukemaan tämän oppimista iloisten liikuntahetkien aikana. Harjoitukset ovat rakennettu niin, että myös vanhemmille tulee lämmin ja he osallistuvat leikkeihin ja harjoituksiin aktiivisesti. Vanhemman rooli on myös välillä toimia eräänlaisena apuopettajana lapselleen. Muistathan kuitenkin toimia valmentajien antamien ohjeiden mukaisesti. He ovat suunnitelleet harjoitukset tavoitteiden suuntaisiksi ja vastaavat tavoitteiden toteutumisesta. Jokainen harjoitus on kestoltaan 45min.

5 – 6 –vuotiaiden nanokoris toteutetaan supermikroilua tosissaan

Tämän ikäryhmän harjoitukset kestävät 60 minuuttia, johon kuuluu lämmittely, erilaisia harjoituksia ja loppuverryttely. Lapset liikkuvat omatoimisesti ilman vanhempia, ohjaajan johdolla. Tavoitteena joka harjoituskerralla on oppia jotain uutta. Uuden oppiminen ei välttämättä aina tarkoita koripalloon liittyviä asioita vaan esimerkiksi yleisesti tietoa liikunnasta tai ryhmässä toimimisesta.


Pantterinanojen koripallon liikuntaleikkikoulut 2017-2018:


Nano-ohjaajat:

Riikka Kivinen
riikkamariaa@gmail.com

Pinja Kärnä

Saara Laitinen

Nanojen kausi (3-4-vuotiaat & 5-6-vuotiaat) tulee alkamaan perjantaina 8.9. Vuosaaren treeneillä ja siitä seuraavalla viikolla kaikki treenit alkavat pyörimään normaalisti aikataulun mukaisesti. Lauantaina 3.9. ei siis vielä ole Herttoniemessä harjoituksia. Panttereiden kauden avajaisten vuoksi, jossa on myös nanoille toimintaan. Tästä kuitenkin tietoa vähän alempana.

Eli samalla aikataululla kuin viime kaudella mennään. Perjantaina 2.9. treenataan ensimmäisen kerran Vuosaaressa, 9.9 Herttoniemessä ja Laajasalossa puolestaan 6.9. Pian siis päästään harjoituksien makuun, kaikki uudet ja vanhat pikku-pantterit mukaan :) Treeneihin voi milloin vain tulla tutustumaan, joten ei hätää jos ette pääse vielä ensimmäisiin harjoituksiin!

Pistäkää samalla kalenteriin ylös viikonloppu 9.-10.9. jolloin vietetään Panttereiden kauden avajaisia Herttoniemenrannan liikuntahallilla (Petter Wetterintie 5).Tarkempi ohjelma tulossa.

 

Nanoset 2016-2017 rivissä
Nanoset 2016-2017 hassuttelevat
Pantterinanojen 3-4-vuotiaiden ryhmä kaudella 2015-2016
Pantterinanojen 3-4-vuotiaiden ryhmä kaudella 2015-2016
Pantterinanojen 5-6-vuotiaiden ryhmä kaudella 2015-2016
Pantterinanojen 5-6-vuotiaiden ryhmä kaudella 2015-2016