Koripallon Alkeiskurssiryhmä

UUSI INTERNETSIVU www.wb-pantterit.fi

Vuosina 2005-2008 syntyneiden tyttöjen ja -poikien alkeiskoriskurssiryhmät

Alkeiskoriskurssiryhmä on sisääntuloryhmä uusille harrastajille ja sen tarkoituksena on opettaa riittävät perustaidot aloittelijoille soveltuvassa ryhmässä. Opetus järjestetään syksyn ja kevään kursseina, joiden tavoitteena on antaa riittävät eväät ikäkausijoukkueeseen siirtymiseen joko joulutauon tai kevään jälkeen. Siirtyminen tapahtuu aina valmentajan ja perheen yhteisellä arviolla lapsen motivaatiosta ja valmiuksista. Oikealla valmiudella taataan hauska harrastus, sillä koripallo on vaativa palloilulaji.

Harjoittelu alkeiskurssilla keskittyy motorisististen, yksilötaitojen kehittämiseen. Koripallon perustaitoja kehittävää toimintaa hauskalla ja motivoivalla tavalla. Ryhmät voivat olla joko sekaryhmiä sisältäen sekä tyttöjä että poikia tai eriytettyjä hieman harrastajamääristä ja alueesta riippuen.

Alkeiskurssijaksot alkavat neljä kertaa vuodessa. Alkeiskurssilla voi käydä kerran tai kahdesti viikossa, riippuen esimerkiksi muista harrastuksista. Yksi alkeiskurssi kestää seitsemän viikkoa ja lopuksi on päätöstapahtuma taitotesteineen.

 

 

Alkeiskurssin hinta

Alkeiskurssit 7 viikon jaksoissa. ALKAEN 4.9.2018

1 krt. vko = 80€/7 vko

2 krt. vko = 160€/7 vko -> nyt tarjoushintaan  -15% = 136€!

Harrastajat liittyvät seuran jäseneksi ensimmäisellä kurssilla.

Jäsenmaksu 50€, sisältää koripallon.

Maksut sisältävät valmennuksen, salivuorot ja seuran järjestämät aloittelijaturnaukset.

Ilmoittautuessasi yllä olevalla lomakkeella saat hetken kuluttua sähköpostiisi laskun alkeiskurssin maksuja varten.

Valmentajan yhteystiedot
Samy Lindberg
santtu65@luukku.com

p. 0443333674