Kauden 2016-2017 palkitut pelaajat ja valmentaja

26.5.2017

Kausi 2016-2017 on taputeltu ja uusi kausi on jo käynnistynyt. Valmentajat nimesivät ikäluokkiensa tsemppari- ja mvp-pelaajat. Onnittelut paitsi nimetyille, niin ihan jokaiselle pelaajalle hienosta kaudesta!

TYTÖT

08/09

TSEMPPARI: Emmi Ruotsalainen
Iloisin pelaaja ikinä. Erinomaisen aktiivinen ja hyvä harjoittelija, jolle ei puolitoista tuntia korista + 45 minuuttia fysiikkatreeniä vanhempien tyttöjen seassa tuota mitään ongelmaa. Vikkelät jalat, peloton luonne ja hurja yritys veivät tyttöä vauhdilla eteenpäin.

MVP: Saimi Sjöberg
Pelasi isossa roolissa 07 ikäluokan mukana. Taitava pallonkäsittelijä seuraa isosiskonsa jalan jälkiä pelintekijän roolissa. Loppukaudesta myös syöttötaito otti isoja harppauksia eteenpäin ja alueen finaaleissa tuli jo useampikin upea passi pisteiden lisäksi

07

TSEMPPARI: Saimi Hasunen
Pallotaituri ja korintekijä, joka taistelee jokaisen tilanteen viimeiseen asti. Hän on erinomaisen taitava kummallakin kädellä, mutta myös tarkka kaukoheittäjä. Innokas harjoittelija on aina iloisella asenteella mukana ja suoritukset tehdään aina täydellä teholla. Toisinaan valmentajan ohjeistus saattaa hieman unohtua, mutta sen tämä tyttö enemmän kuin paikkaa hurjalla yrityksellä.

MVP: Noora Karvonen
Ikäisekseen tällä pelaajalla on uskomaton pelisilmä ja ymmärrys lajista, johon yhdistyy erinomainen kehonhallinta ja tekninen taito. Kun pakkaus kuorrutetaan vielä peräänantamattomalla ja iloisella taistelijan luonteella saadaan pelaaja, joka on valtakunnallisesti ikäluokkansa ehdotonta eliittiä, ellei jopa ykkönen. Hän johtaa peliä myös vuotta vanhemman ikäluokan pelinrakentajana ja pysäyttää pienestä koosta huolimatta kenet hyvänsä kentän toisessa päässä.

06

TSEMPPARI: Vilma Alen
Tämä tyttö on luonnostaan nopea, liikunnallinen, ei pelkää aiheuttaa vastustajalle klommoja eikä pelkää ottaa niitä vastaan. hän on joukkueen paras levypallon ottaja. Hän osaa syöttää vauhdista hyviä syöttöjä omille tytöille.

MVP: Saara Kurikka
Tämä tyttö tuli aikoinaan harjoituksiin uteliaana ja iloisena, hänellä oli jo muita harrastuksia, mutta koripallo vei tytön sydämen ja nykyisin hän harjoittelee aina kun pystyy ja haluaa myös harjoitella ikäistään vanhempien tyttöjen kanssa saadakseen lisähaasteita. Hän on kehittynyt joukkueen yhdeksi tärkeäksi tukipilariksi, harjoittelemalla hyvin ja peleissä rohkeasti hakien vastuuta, myös muiden kannustaminen on tytön vahvuuksia. Uteliaisuus ja ilo jatkuvat hänellä edelleen.

05

TSEMPPARI: Annika Vanninen
tyttö, joka onneksemme palasi kevätkaudelle lajimme pariin muutaman vuoden tauon jälkeen. Uskomattomat fyysiset ominaisuudet ja äärimmäisen kova tahto kentällä tuottivat jo tälle kaudella ison kasan levypalloja, riistoja ja mustelmia. Ensi kaudelle sitten treenataan myös heitot ja ajot samalle mallille, niin alkaa pistesarake täyttyä.

MVP: Emma Ahola
Joukkueen johtohahmo ja hyökkäyspään vastuunkantaja on erinomaisen aktiivinen harjoittelija, joka kehitti itseään kauden aikana huomattavasti monipuolisemmaksi pelaajaksi. Loppukaudesta heiton harjoitteluun käytetyt tunnit alkoivat kantaa hedelmää ja aluefinaaleissa tuli C-tyttöjen sarjassa onnistuneita kolmosiakin. Kauden ansiolistaan kuuluu myös valinta Scania Cupin All Stars viisikkoon.

C-TYTÖT

TSEMPPARI: Ronja Ruohoniemi
Tämä tyttö esiintyy aina hyvällä asenteella, treenaa kovaa ja on erityisen iloinen pakkaus luoden joukkueeseen hyvää energiaa.

MVP: Vuokko Yrjänä
Joukkueen ehkä tehokkain pelaaja, C-tyttöjen kantava voima, joka laittaa palloa koriin.


B-TYTÖT

TSEMPPARI: Elsa Lepistö
Pelaaja, jolla on tyyni, kypsä ja positiivinen asenne koripalloon. Hänellä on myös hyvän pelaajan perusominaisuudet.

MVP: Diina Teittinen
Vaikka pelaaja on nuorin B-tason pelaajamme, on hänellä peloton asenne. Mahtava energia kentän molemmissa päissä.

 

POJAT

08/09

TSEMPPARI: Tiitus Lehteinen
Pelaaja, joka on täynnä taitoa ja uskallusta. Kasvanut tuhat biljoonaa metriä henkisesti tällä kaudella ja oppinut ottamaan vastaan myös rakentavaa palautetta.

MVP: Aarne Pällijeff

Pelaaja, joka on kahden lajin harrastajana pystynyt pitämään korkean tason koripalloilijana. Hän on panostanut kauden aikana hurjasti oma-aloitteiseen treenaamiseen ja se myös näkyy. Hän ei luovuta, vaan taistelee loppuun asti.
 

07

TSEMPPARI: Oiva Laakkonen
On ollut ilo seurata tämän pojan itseluottamuksen kasvamista ja sen myötä onnistumisia treeneissä ja peleissä. Hyväkäytöksinen pelaaja, joka ei pelleile treeneissä.

MVP: Tomi Mahnken
Tämä poika on rohkea, huumorintajuinen, oikeudenmukainen ja urheilullinen hurmuri.

06

TSEMPPARI: Pietari Lepistö
Tämä poika on kova pohdiskelija ja haluaa tarkat ohjeet, jonka jälkeen tekee asian tosissaan, niin pelissä kuin harkoissa.

MVP: Jonas Kaivos
Harjoituksissa ikuinen selittäjä joka on aina valmis haastamaan valmentajan opit. Pelissä parhaimmillaan kovin taistelija ja yrittäjä.

05

TSEMPPARI: Anton Lahtinen
Tälle nuorelle miehelle kasvanut oma tahto ja ilo on tuonut henkisen kasvun.

MVP: Verneri Ukkonen
Tämä nuori mies on kovakuntoinen ja nopeajalkainen ja myös joukkueen aivot.

04

TSEMPPARI: Oskari Jaatinen

Tällä tahdolla ja tekemisellä on luotu iloa valmentajille ja itselle. Asenne ja tekeminen on esimerkillinen.

MVP: Valtteri Heiskanen
Joukkueen aivot, joka ohjaa kavereitamme ja opastaa pelissä ja harjoituksissa jopa puolustuksessa parempaan. Ja loppukädessä, kun kaikki näyttää hyvältä, tekee mitä haluaa pallonkin kanssa.

 

03

TSEMPPARI: Markus Taru
Viimeksi aloittanut, mutta eniten omalla ajallaan harjoitteleva urheilija, jolla on myös varsi koripalloilijaksi. Mahtava kehityskaari jo nyt!

MVP: Tom Chydenius
Tahto ja ilo on vienyt kapteenimme taistelusta toiseen, ja pelaaja on aloittanut myös henkisen kasvun.


A-POJAT

TSEMPPARI: Väinö Ollila
Pelaaja on joukkueensa nuorimpia, mutta hänen asenteensa on silti erittäin kypsä ja keskittynyt. Hänellä on positiivinen asenne ja kyky jättää epäonnistumiset nopeasti taakse.

MVP: Nolan Orpana
Pelaaja, joka onnistui tällä kaudella kääntämään energiansa kovaan harjoitteluun ja pelaamiseen. Tällä hän teki itsensä joukkueelleen enemmän kuin tarpeelliseksi.

 

VUODEN VALMENTAJA ARI HEINONEN
Pitkän linjan juniorivalmentaja, jonka rauhallinen olemus voi hämätä ja pelikentän laidalla voi nähdä ajoittain tulistakin menoa. Hänellä on vahva pelin tuntemus ja näkemys, kuinka juniorit kasvatetaan perustaitojen kautta ymmärtämään peliä. Itä-Helsingin koripallo on hänelle osa elämää. Hänelle yhtä rakkaita ovat niin pörröisen täpläiset pennut kuin hienovaraisesti vinkaisevat villit saparonaperot. Hän ei tyrkytä näkemystään, mutta jos sitä kysytään, sellainen löytyy ja se on vahva. Häntä kuvaa ehkä parhaiten sanat maltti ja kuunteleminen. Pantterit kiittää häntä erityisesti mukana pysymisestä tyrskyissä ja myrskyissä. Kiitos Ari, että olet uskonut kanssamme siihen, että Itään saadaan vahva juniorikoripalloseura, josta vielä kasvaa Suomen parhaimmistoa niin kotimaan kuin ulkomaiden kentille.