Onnistunut Kunkkuleiri Hartolassa mainiosti päätökseen

10.1.2017

Loppiaisena pidetty seuraleiri onnistui yli odotusten. Junioreilla poikkeuksellisen hyvät puitteet treenata ja kokeneet valmentajat siirsivät tietoa eteenpäin nuoremmille.

"Laadukas"  "Mukavan kotoinen"  "Antoisa"

"Ruoka oli tosi hyvää!"

Näitä kehuja kuulin niin valmentajilta kuin junnuilta perheineen, kun päätöspäivä Kunkkuleirillä koitti. Laadukkuuden takasivat erinomaiset puitteet KunkkuAreenalla, Linna-Hotellilla ja Itä-Hämeen opistolla sekä aivan ainutkertainen valmennustiimi. Leiri toimi seuran valmentajien koulutusleirinä, mikä mahdollisti hinnaltaan edullisen leirin: neljän päivän leirin valmennuksesta ei kukaan osallistuja maksanut kuin murto-osan. Seuran tämän kauden valmennusbudjetti käytettiin valtaosin Kunkkuleirillä. Juniorivalmennuspäällikkö Markku Ranta veti kaikille valmentajille torstai-iltana koulutuksen Pantteripolusta, perjantaina aamupäivällä Kari Liimo kävi valmentajille läpi ”Passing Game” pelifilosofiaa demoryhmänään B-A -pojat. C-pojat seurasivat oppia.

Rene Heinosen mikrominitytöt saivat lauantaina vieraakseen Heinolan NMKY:n aloittelevat tytöt harjoituspelin merkeissä. Heinolan tytöt pääsivät kokeilemaan kovaa harjoitusvastusta kokeneemmista WB-Pantterit tytöistä, TSEMPPIÄ KEVÄÄN PELEIHIN HEINOLAN TYTÖT!! Samaan aikaan lauantaina Linna-Hotellin salissa Mike King valmensi mini, C, B ja A –pojille kehon hallintaan ja liikkuvuuteen painottuvat fysiikkatreenit.

Seura halusi tarjota valmentajilleen Kunkkuleirin paikkana vaihtaa ajatuksia pelistä, valmennuksesta ja lasten kasvatuksesta. Kunkkuleirillä seuran ikäluokkien valmentajat saivatkin tutustusa toisiinsa ja miettiä yhdessä miten Pantteripolku saadaan toimimaan. Ajatuksia vaihdettiin kentän laidalla, biljardia pelaten tai illalla saunoessa.

Junnuille KunkkuAreena tarjosi hyvät puitteet niin kovaan pelitreeniin kuin station – harjoitteluun, Linna-Hotellilta kävely Areenalle ei olisi ollut liian pitkä ilman paukkuvia lähes -30C asteen pakkasia. Tästä syystä pienimmät kyydittiin suosiolla ja isommatkin saivat osan treenimatkoistaan taittaa leirin huoltajien autoilla. Ilman autoja ja talkoohenkisiä huoltajia olisi kyllä tullut pieni tenkkapoo.

Kaikki halusivat ja saivat treenata paljon. Leirin aikana syntyi merkillinen keskittymisen tunne monissa ikäluokissa. Ja olihan sitä häslinkiäkin välillä – vapaalla. Eikä syy ollut vain väsyneen huoltajan tai vielä väsyneemmän junnun vaan herra Pakkanen koetteli myös rakenteita. Kunkkuleirin tahtia ei kuitenkaan haitannut yksi posahtanut patteri tai koville joutunut putkisto, varsinkin kun palvelu pelasi isännillä ja emännillä hienosti. Näin kaikki pystyivät keskittymään olennaiseen: KORIPALLOON!

Ja olihan meillä muutakin. Pidettiin kisoja – leikkimielisiä ja vähän tiukempiakin. Saunottiin ja uitiin. Keilattiin. Vain se luistelu lopulta jäi. Pakkasta oli ensin liikaa ja sitten, kun lauhtui, niin pyrytti. Mutta mitäs sitä koripalloilijan alku tekisi silloin, kun saa olla vapaalla? No tietenkin on salissa heittelemässä ja pelaamassa kavereiden kanssa. Ja miten mainiota se olikaan, kun suoraan päivälliseltä saattoi mennä ruokaa sulattelemaan viereiseen saliin. Ihan ykkösherkkua meidän junnuille! Ja meidän junnuthan olivat Itä-Helsingistä siis myös Wartti Basketista! Yhdessä treenattiin ja nautittiin.

Ja eiköhän oteta uusiksi ja tavataan taas ensi Loppiaisena Hartolan Kuningaskunnassa, vai kuulinko jo jostain, että porukka suunnittelee uutta leiriä jo heinäkuuksi…..

Kiitos Arja ja Päivi! Kiitos KunkkuAreena, Linna-Hotelli ja Itä-Hämeen Opisto sekä koko Hartolan väki!

Mainioista Leiripaidoista vastasi tietenkin KH-Print Hartolasta - logo suunnittelusta kiitos Karvosen isälle!!

Hyvää Uutta Vuotta Koripalloväki - se on Joulu loppu nyt tältä erää.

Yhdessä hyvä tulee,

Saara Laitinen, Kunkkuleirin vastaava

Linkki Lähilehden juttuun tässä

LÄHILEHTI PAIKALLA!!
LÄHILEHTI PAIKALLA!!
Linna-Hotelli
Linna-Hotelli
Isot miehet miettii peliä
Isot miehet miettii peliä
Rene Kuninkaan tytöt
Rene Kuninkaan tytöt
IHOP
IHOP
King - tarviiko sanoa muuta?
King - tarviiko sanoa muuta?
Aki Kunkun treeneissä
Aki Kunkun treeneissä
WB-Pantterit <3
WB-Pantterit <3