Joulun pyhät - hyvä aika aloittaa uusi harrastus

9.12.2016

Miksi jäädä märehtimään kotiin, kun voi tulla kokeilemaan korista koko joulunpyhät? Tutustu joululoman aikana ja liity keväthinnoin mukaan!

Tervetuloa mukaan!

Kautta 2016-17 on treenattu nyt 7kk ja vielä 1kk jäljellä syyskautta eli hyvä tutusmisjakso tulla mukaan - tule tutustumaan ilmaiseksi joulunpyhät ja tee uudenvuodenlupaus 31.12. ja liity mukaan.

Pienimille (alakouluikäiset):

Pojat tytöt mikrot minit

Keskiviikkoisin Liikuntamylly Lähiökenttä klo 16.00-17.00 vapaa heittovuoro

 

Pantterien uusi kausi alkaa joka vuosi 2. toukokuuta ja jatkuu aina seuraavan vuoden huhtikuun loppuun. Treenit jaotellaan kesä, syksy ja kevät harjoituksiin. Nyt on erinomainen tilaisuus aloittaa korikseen tutustuminen ja tulla joulukuun treeneihin mukaan -ilmaiseksi.

Katso jokaisen joukkueen kohdalta missä ja milloin treenit ovat käynnissä, ilmoittaudu oikean ikäkauden joukkueen kohdalta mukaan täyttämällä lomake (pojissa), ottamalla yhteys joukkuejohtajaan (tytöissä) ja/tai tulemalla vaan suoraan treeneihin.

Joulukuu on kokeilun aikaa! Tule kokeilemaan ilmaiseksi!

Tarjoamme kaikille sopivia ryhmiä.

-> Alkeiset, alkeisjatkot tai ikäkausitreenit.

Alkeiskurssit pyörivät neljä kertaa vuodessa, niillä annetaan vasta-alkajille koripallon yksilötaitovalmiudet. Alkeiskurssilla voit käydä kerran tai kahdesti viikossa, riippuen muista harrastuksistasi eli käytettävissä olevasta ajastasi. Yksi alkeiskurssi kestää seitsemän viikkoa ja lopuksi on päätöstapahtuma taitotesteineen.

Alkeiskurssin hinta

80€, 7-8 viikon treenipaketti, harjoittelu 1krt viikossa tai 160€, Harjoittelu 2krt viikossa + 50€ jäsenmaksu sisältää uusille jäsenille paidan ja pallon!

Ikäkausiin mukaan tuleminen

Vuosimaksut sisältöineen löytyvät sivuiltamme täältä, mutta nyt on hinnankin puolesta mahtava sauma tulla mukaan. Hinta uudelle pelaajalle on kevätkauden  eli

Hinnat uusille panttereille ovat:

Nanot (3-4 ja 5-6 vuotiaat), 100€

Mikrot (7-9 vuotiaat), 320€

Minit (10-11 vuotiaat), 380€

C-A (12-19 vuotiaat), 480€

+ jäsenmaksu kaikilla 50€

Vuoden kausimaksut ikäkausissa normaalisti:

Nanot (3-4 ja 5-6 vuotiaat), 200€

Mikrot (7-9 vuotiaat), 680€

Minit (10-11 vuotiaat), 780€

C-A (12-19 vuotiaat), 1050€
+ jäsenmaksu kaikilla 50€

Kausimaksut sisältävät harjoitukset (salit ja valmennuksen), neljä kertaa vuodessa seuran testileirit, muut tapahtumat kuten elokuvaillat, pikkujoulut joulukuussa ja lopputurnauksen huhtikuussa, alle 16 vuotiaille tapaturmavakuutuksen ja C-A junioreille valmentajan testien perusteella Diacor terveystarkastuksen, sekä kaikille varustepaketin.

Jäsenmaksulla katamme hallinnon ja jäsen saa useita etuja mm yhteistyökumppaneiltamme ja Seagulls liput kotiotteluihin seurahintaan.

Pantterit, osa suomalaista koripalloperinnettä, ammattitaidolla, hyvässä hengessä. Tule mukaan ja donkkaa itsesi korikseen!