Pantterien kesätauko on ohi - Tervetuloa mukaan!

1.8.2016

Kautta 2016-17 on treenattu nyt 3kk ja vielä 1kk jäljellä kesätreenejä - tule tutustumaan ilmaiseksi ja tee päätös elokuussa liittymisestä

Pantterien uusi kausi alkaa joka vuosi 2. toukokuuta ja jatkuu aina seuraavan vuoden huhtikuun loppuun. Treenit jaotellaan kesä, syksy ja kevät harjoituksiin. Nyt on erinomainen tilaisuus aloittaa korikseen tutustuminen ja tulla elokuun treeneihin mukaan -ilmaiseksi.

Katso jokaisen joukkueen kohdalta missä ja milloin treenit ovat käynnissä, ilmoittaudu oikean ikäkauden joukkueen kohdalta mukaan täyttämällä lomake (pojissa), ottamalla yhteys joukkuejohtajaan (tytöissä) ja/tai tulemalla vaan suoraan treeneihin.

Elokuu on kokeilun aikaa! Tule kokeilemaan ilmaiseksi!

Syyskuusta alkaen tarjoamme kaikille sopivia ryhmiä.

-> Alkeiset, alkeisjatkot tai ikäkausitreenit.

Alkeiskurssit pyörivät neljä kertaa vuodessa, niillä annetaan vasta-alkajille koripallon yksilötaitovalmiudet. Alkeiskurssilla voit käydä kerran tai kahdesti viikossa, riippuen muista harrastuksistasi eli käytettävissä olevasta ajastasi. Yksi alkeiskurssi kestää seitsemän viikkoa ja lopuksi on päätöstapahtuma taitotesteineen.

Alkeiskurssin hinta

80€, Harjoittelu 1krt viikossa tai 160€, Harjoittelu 2krt viikossa + 50€ jäsenmaksu sisältää uusille jäsenille koripallon!

Ikäkausiin mukaan tuleminen

Vuosimaksut sisältöineen löytyvät sivuiltamme täältä, mutta nyt on hinnankin puolesta mahtava sauma tulla mukaan. Hinta uudelle pelaajalle on reilusti alennettu eli kauden 2016-17 hinnat uusille panttereille ovat:
C-A, 840€
Minit, 625€
Mikrot, 545€
+ jäsenmaksu kaikilla 50€

Vuoden kausimaksut ikäkausissa normaalisti:
C-A, 1050€
Minit, 780€
Mikrot, 680€
+ jäsenmaksu kaikilla 50€

Kausimaksut sisältävät harjoitukset (salit ja valmennuksen), neljä kertaa vuodessa seuran testileirit, muut tapahtumat kuten elokuvaillat, pikkujoulut joulukuussa ja lopputurnauksen huhtikuussa, alle 16 vuotiaille tapaturmavakuutuksen ja C-A junioreille valmentajan testien perusteella Diacor terveystarkastuksen, sekä kaikille varustepaketin. Jäsenmaksulla katamme hallinnon ja jäsen saa useita etuja mm yhteistyökumppaneiltamme ja Seagulls liput kotiotteluihin seurahintaan.

Pantterit, osa suomalaista koripalloperinnettä, ammattitaidolla, hyvässä hengessä. Tule mukaan ja donkkaa itsesi korikseen!