Pantterien ja Wartin tytöt nauttivat kesän treeneistä yhdessä

2.6.2016

Pantterit ja Wartti on päättänyt yhdistää voimiaan tyttökoripallossa kaudella 2016-17

Jännitystä ilmassa ja iloisia ilmeitä niin tytöillä kuin valmentajilla. Tällaista oli maanantaina Laajasalon palloiluhallilla, kun kaikki Itä-Helsingin koripalloilevat tytöt tulivat treeneihin saman katon alle.

C- ja B-tyttöjen treeneissä vedettiin kunnon treenit pantterien päävalmentaja Mike Kingin johdolla yhdessä James Dockeryn ja Wartin päävalmentaja Mikko Pentin sekä Rainer Ketolan kanssa. Näin valmennus koostui ammattivalmentajista, joilla on vahva koripallokokemus ja lasta arvostava filosofia.

Isompia tyttöjä seurasivat tietenkin pienet perässä ja saliin pelmahti ulkotreenin jälkeen iloiset mikro- ja minitytöt à la Wartti ja Pantterit. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! Krista Gleisner, joka Panttereissa on kuluvalla kaudella käynyt 2-tason valmentajakoulutuksen suoritti loppunäyttönsä vetäen tyttöjen treenit rautaisella kokemuksella. Esittelipä Krista tytöille oman Wartti-Pantterit paitansa, jota oli käyttänyt pienenä tyttökoripalloilijana. Tuo tiehän vei tunnetusti naisten SM kultaan Panttereiden SM naisissa vuonna 2004.

Nyt jos koskaan kannattaa tulla mukaan tyttökoripalloon idässä!

Tervetuloa Panttereihin tai Warttiin, me teemme tytöistä koripalloilijoita - yhdessä!