Pantterit järjestää taitoleirin kesäkuussa yhteistyössä laatuleirit.fi kanssa

19.5.2016

Koripallon taitoleiri on suunnattu koripalloa joukkueessa pelaaville tai pelaamisen aloittamista harkitseville 7-11-vuotiaille lapsille. Kokopäiväisenä se tarjoaa mahdollisuuden pehmeään laskuun kesälaitumille.

Leiri toteutetaan Myllypuron Arena Centerin koripallokentällä ja keskuksen ulkoalueilla välillä maanantai-perjantai. Leiri on viikolla 23 (6.-10.6.2015).

Leiriläiset jaetaan ensimmäisenä leiripäivänä ikäryhmiin (mikrot 7-9 v. ja minit 10-11 v.). Leirillä opetellaan päivän teeman mukaisesti tekniikkaa, heittämistä, syöttämistä, kuljettamista, harhauttamista, pelitilanteita sekä tietysti pelataan paljon ja järjestetään erilaisia kilpailuja palkintoineen.

Tavoitteena koripallon taitoleirillä on, että jokainen pelaaja oppii jotain uutta omaan peliinsä, saa lisää innostusta koripalloharrastukseensa ja ennen kaikkea, että jokainen lapsi viihtyy leirillä erinomaisesti!

Päiväohjelmaan kuuluu koriksen lisäksi monipuolisesti liikuntaa sisällä ja ulkona. Ohjelmassa on myös erikoislajeja kuten keilailua, sumopainia ja hohtolajeja.

Lisätietoja leiristä:
http://www.laatuleirit.fi/uutiset.html?46596
http://www.pantterit.com/kesaleirit-kurssit/