Pantterit panostaa perinteisiin, pitkäjänteisyyteen ja ammattitaitoon – päävalmentajat tiimeineen entistä vahvempina uuteen kauteen 2016-17.

18.4.2016

Pantterit jatkaa vahvaa panostustaan niin valmentajiensa koulutukseen kuin junioreidensa koripallopolun rakentamiseen pelaajaksi, valmentajaksi ja tuomariksi. Omista riveistä valmentajiksi nousee tuttuja nimiä ja valmennustiimit vahvistuvat entisestään. Mukaan valmennukseen tulee yhteistyö Viipurin Urheilijoiden kanssa monipuolistamaan urheilijaksi kasvamista tasapainoisella harjoittelulla.

Pantterit viime loi viime kaudella 2014-15 vahvan vision seurasta, jossa urheilijoita kasvatetaan pitkällä tähtäimellä eikä lyhytjänteisesti ja nopeilla voitoilla. Tavoitteena Panttereissa on kasvattaa riveistään urheilevia aikuisia, ammattilaisia tai harrastajia. Yhteistyö Diacorin kanssa jatkuu edelleen kaudelle 2016–17 samoin urheilijoiden terveystarkastukset, jotka Panttereissa kuuluvat kiinteänä osana kausimaksuun C-junioreista ylöspäin. Kehon tasapainoista kehittämistä tuetaan edelleen valmennuksen sisältöä monipuolistamalla, yhteistyöllä Viipurin Urheilijoiden ja Sportti-Fysion ammattilaisten kanssa. Yhteistyö Gymstickin ja Polarin kanssa tuo lisää mahdollisuuksia harjoitteluun.

Kaikkein tärkeimpänä koemme sen, että toimintamme pohja on kannustavaa, lapsen ja nuoren omia lähtökohtia kunnioittavaa. Kilpaurheilussa kilpaillaan joukkuekaveria kannustaen ja vastustajaa kunnioittaen hyvällä fiiliksellä. Junioreiden koripallopolkua rakennetaan myös aikuisten toimintaa kehittäen, mikä näkyy seuran vahvassa aikuistoiminnassa.

Seuraavat päävalmentajat ovat mukana tässä työssä

Juniorivalmennuspäällikkö

Markku Ranta

Talenttipolku /Pantterimiehet

Kari Liimo

B-A –pojat

Mike King

A-tytöt /Pantterinaiset

Kimmo Olsen

C-pojat

Aki Tuppurainen

C-B –tytöt

Mike King

Mikro- ja minipojat

Milla Karhu

Mikro- ja minitytöt

Ari Heinonen

Nanot eli tarhaikäiset ja perheliikunta

Sina Kylmälä

Fysiikka, liikkuvuus ja voima

Auli Marttinen ja Viipurin Urheilijat

Jokainen päävalmentaja on 2-tason tai huippukoripallovalmentajatutkinnon suorittanut ja heillä on vahva valmennustiimi apunaan.

Ikäkausitoiminnan lisäksi seura järjestää ensi kaudella koriksen alkeiskursseja ja aikuisten kuntokoristoimintaa sekä on mukana Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urheassa ja matalan kynnyksen toiminnassa yhdessä Easy Sportin, FunActionin ja NYT tiimien kanssa.

Tutustu valmentajiemme ajatuksiin täällä.

Pantterit toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet jäsenet, valmentajat ja toimijat.

Tiedustelut

Juniorvalmennuspäällikkö,

Markku Ranta, puhelin 050-5707125

tai

Pantterit ry:n toimisto: 045-8002050

pantteritry@gmail.com