Mikroikäisten alkeiskurssiryhmä (s. 2007-2008) alkaa syyskuussa

19.8.2015

Alkeiskoriskurssiryhmä on sisääntuloryhmä uusille harrastajille ja sen tarkoituksena on opettaa riittävät perustaidot taitotasoltaan kaikkein parhaiten aloittelijoille soveltuvassa ryhmässä

Alkeiskurssilaisten opetus järjestetään syksyn ja kevään kursseina, joiden tavoitteena on antaa riittävät eväät ikäkausijoukkueeseen siirtymiseen joko joulutauon tai kevään jälkeen. On myös mahdollista käydä jo alusta alkaen osa harjoituksista kurssiryhmässä ja osa sarjapelejä pelaavassa joukkueessa. Ottelutuntumaa ja -kokemuksia tarjoamme järjestämissämme aloittelijatason yksipäiväisissä turnauksissa, jotka sisältyvät hintaan.

Harjoittelu on ensisijaisesti motorisia ja koripallon perustaitoja hauskalla ja motivoivalla tavalla. Ryhmä on sekaryhmä sisältäen sekä tyttöjä että poikia, mutta ryhmien täyttyessä olemme varautuneet päivinä salivuorojen pidennykseen.

Ryhmää valmentaa seuran urheilutoimenjohtaja Heikki Venhola, jolla on 14 vuoden kokemus lasten ja nuorten koripallovalmennuksesta. Lisätietoja ryhmästä saat Heikiltä (yhteystiedot alla).

Harjoitusajat (pe 4.9. alkaen)
- maanantaisin 18-19 Meri-Rastilan ala-aste, Jaluspolku 3
- perjantaisin 17.30-18.30 Hertsikan ala-aste - entinen Siilitien peruskoulu, Hillerikuja 4

Harjoitukset jatkuvat syyskauden osalta joulukuun alkupäiviin asti ja jatkuvat keväällä taas koulujen alettua. Kevään viimeiset harjoitukset järjestetään 29.4.2016. Harjoituksia ei ole koulujen iltakäytön ollessa suljettu pyhäpäivien, lomien yms. johdosta.

Hinta koko kaudelta (syksy + kevät) sisältäen jäsenmaksun 50 €
- Kerran viikossa 250 €
- Kaksi kertaa viikossa 400 €

Lapsen siirtyessä ikäluokkajoukkueeseen joulutauolla, maksetaan kevätkaudesta ikäluokkajoukkueen maksua. Maksut sisältävät valmennuksen, salivuorot ja seuran järjestämät aloittelijaturnaukset.

Valmentajan yhteystiedot
Heikki Venhola
050-3263062
hede@heikkivenhola.fi

I L M O I T T A U D U  M U K A A N  K L I K K A A M A L L A  T Ä S T Ä!