Panttereilta joukkue naisten III-divisioonaan

16.12.2014

Pantterinaiset osallistuvat keväällä 2015 naisten III-divisioonaan aikuispelaajien ja B/A tyttöjuniorien yhdistelmäjoukkueella.

Pantterinaisten joukkue muodostuu eteläisen alueen III-divisioonaan kevätkaudelle 2015.

Joukkue pelaa 6 aikuisen naispelaajan pohjarungolla, jonka lisäksi joukkueessa pelaa 11 kpl 96-99 syntyneiden A/B-tyttöjen I-divisioona pelaajaa. Joukkueen rungon muodostaa tässä vaiheessa sitoutunut 12-15 pelaajan pooli. Pantterinaiset etsivät joukkoonsa kuitenkin yhä uusia pelaajia ja erityisesti II-IV divisioonan pelitasoon tottuneita aikuisia koripalloilijanaisia, joita kutsutaan mukaan harjoituksiin Itä-Helsinkiin ja tutustumaan joukkueen toimintaan. 


Joukkueen kotihallit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Laajasalossa (palloiluhalli) ja Herttoniemenrannassa (liikuntahalli). 

Joukkue pelaa omalla tasollaan tavoitteellista koripalloa ja erityisesti nuoremmat pelaajat, paitsi luovat joukkueen pelillisen vauhtirungon, mutta joukkueen keskeinen tavoite on tarjota merkittävä kasvualusta Pantterien vanhemmille tyttöjunioreille tulevia aikuissarjoja varten, sekä kehittääkseen omaa pelillistä osaamistaan juniorisarjoissa menestymiseksi. Samalla joukkueen aikuiskaarti tarjoaa nuoremmille vankkaa pelaajakokemusta ja pelitasoa, josta nuoremmat voivat ammentaa omaan kehittymiseensä.

Mikäli olet aikuinen nuori pelaaja, tai kokenut koripalloilijanainen, ota yhteys Pantterien toimistoon sähköpostilla: pantteritry@gmail.com, tai soita: 045-800 2050 - ja kerro itsestäsi, niin jutellaan toiveistasi ja tavoitteista ja sovitaan miten Sinustakin voisi tulla Pantteri seuran naisten joukkueeseen.

Toimintaamme voit tutustua verkossa: 

www.pantterit.com - Web 
https://fi-fi.facebook.com/pantterit - Facebook 
http://instagram.com/pantterit - Instagram