Pantterit mukana Väkivallankumouksessa

21.10.2014

Väkivallankumous on näyttelijä Eppu Pastisen järjestämä tapahtuma, jolla puututaan alkusyksynä puhuttaneeseen jengiväkivaltaan.

Paikalla myös Pantterit ja Panttereiden kutsumana Olsi Yökoris, Namika ja edelleen kutsuttuna 09 Human Rights.

Koripalloa pelataan Porolahden peruskoulussa Satumaantie 2 ja sen ulkopuolella olevilla korisalueilla jos vain sää sallii. Korista pelataan 10.30 alkaen sisätiloissa aina klo 14 asti erilaisilla kokoonpanoilla Marko Olsin (Namika) ja Taneli Salon (Pantterit) johdolla.

KAIKKI MUKAAN!!

Sunnuntaina 26. lokakuuta järjestetään Rakkauden pesäpalloturnaus. Turnaus on osa Väkivallankumous-tapahtumaa, jolla puututaan alkusyksynä puhuttaneeseen nuoriin kohdistuneeseen jengiväkivaltaan.

Tapahtumaan osallistuu YleX:n juontajien lisäksi lukuisia suomalaisia kulttuurivaikuttajia, kuten Krista KosonenJoonas SaartamoRiku NieminenNoah KinHannu-Pekka BjörkmanElina KnihtiläAntti HolmaNiina KoponenEssi HellenTidjan BaJanna HurmerintaRoope SalminenSanniMaurizio PratesiPihla Viitala ja Tuure Kilpeläinen.

Empatian ja välittämisen sanomaa ajava Väkivallankumous-liike on julkaissut väkivallattaomuus-manifestin useilla eri kielillä, muun muassa venäjäksi, somaliaksi ja ranskaksi. Rap-artisti Signmark esittää manifestin suomalaisella viittomakielellä.