Pantterien joukkueisiin otetaan uusia pelaajia

9.8.2014

Pantterit on Suomen vanhin ja perinteisin koripalloseura. Kasvatamme ja kannustamme pienemmistä liikkujista lähtien aina juniori-ikäluokien kilpakoripallosarjojen huipulle.

 

Panttereissa liikuntaleikkejä koripallon teemassa voi harrastaa jo 3-4 ja 5-6-vuotiaiden nanokoriskerhoissa. Mikro- ja mini-ikäluokan 7-11-vuotiaiden tyttöjen ja poikien koripallotoiminnassa pelataan koripalloliiton eteläisen alueen divisioonissa, sekä osallistutaan turnauksiin kausisuunnitelman ja kalenterin mukaan Suomessa ja ulkomailla. 

Pantterien 12-18-vuotiaiden C-A-juniorijoukkueissa tyttöjen ja poikien harjoittelu muuttuu asteittain vastaamaan aikuisten urheiluvalmennusta ja joukkueita valmennetaan tasoryhmäajattelun mukaan, niin harraste, kuin kilpakoripallo-ohjelmissa. 

Pantterimiehet ja naiset pelaavat usealla eri joukkueella omilla divisioonatasoillaan.  

Panttereissa jokainen lapsi ja nuori saa ammattitaitoista valmennusta turvallisten, koulutettujen ja kokeneiden aikuisten ohjauksessa. Olette lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaamme niin pelaajana joukkueeseen, kuin vanhempana/huoltajana  toimimaan seuramme eri luottamustehtävissä pelaajien parhaaksi. 


Yhteystiedot ja toimintaan ilmoittautuminen tästä


Pantterit - eläimellistä menoa jo vuodesta 1953