Seuraava Pantterien korisleiri Myllypurossa 4.-8.8. (vko 32)

23.6.2014

Pantterit järjestää koripallon taitoleirin yhteistyössä laatuleirit.fi kanssa. Leiri on suunnattu koripalloa joukkueessa pelaaville, tai pelaamisen aloittamista harkitseville 7-11-vuotiaille lapsille.

Leiri toteutetaan Myllypuron Arena Centerin koripallokentillä ja keskuksen ulkoalueilla välillä maanantai-perjantai. Leiri pidetään viikolla 32, aikavälillä 4.-8.8.2014.

Leiriläiset jaetaan ensimmäisenä leiripäivänä ikäryhmiin (mikrot 7-9 v. ja minit 10-11 v.). Leirillä opetellaan päivän teeman mukaisesti tekniikkaa, heittämistä, syöttämistä, kuljettamista, harhauttamista, pelitilanteita sekä tietysti pelataan paljon ja järjestetään erilaisia kilpailuja palkintoineen.

Tavoitteena koripallon taitoleirillä on, että jokainen pelaaja oppii jotain uutta omaan peliinsä, saa lisää innostusta koripalloharrastukseensa ja ennen kaikkea, että jokainen lapsi viihtyy leirillä erinomaisesti!

Päiväohjelmaan kuuluu koriksen lisäksi monipuolisesti liikuntaa sisällä ja ulkona. Ohjelmassa on myös erikoislajeja kuten keilailua, sumopainia ja hohtolajeja.

Tule mukaan hauskaan leiriviikkoon - Kuvia edelliseltä leiriltä löydät täältä


Katso lisätietoja täältä!

Ilmoittaudu mukaan täältä!