Palkitut Pantterit kaudella 2013-2014

28.4.2014

Pantterien kauden päätöstapahtumassa palkittiin jälleen ansioituneet pelaajat ja seuratoimijat.

Seuran valmentajat pohtivat pelaajistaan ansioituneimmat pelaajat, joita muistettiin erityisillä maininnoilla kategorioissa joukkueen tsemppari ja vuoden pelaaja.

Palkitut pelaajat olivat:

TYTÖT

Tytöt-05:


Kovasti kehittynyt urheilullinen pelaaja koriksen kaikilla osa-alueilla. Hän taistelee peleissä joka pallosta ja tulee hymysuin treeneihin ja tekee siellä aina parhaansa. Tsemppari: Meiju Partanen

Taitava, tulisieluinen ja tärkeä joukkueen yleispelaaja, joka osaa niin korinteon kuin myös yllättää upeilla syötöillä vastajoukkueen pelaajat. Häntä ovat kehuneet myös monet vastapuolen valmentajat. Vuoden pelaaja:  Linnea Westerholm. 


Tytöt-04:


Ikitaistelija joka vihaa häviämistä. Selkeää kapteeniainesta tulevaisuudessa. Tsemppari: Jenni Nordgren

Hän on pelaaja, joka treenaa täydellä sydämellä haluten oppia koripallon salat. Ei narise turhasta. Hän on kehittänyt kaudella myös syöttötaitoaan. Vuoden pelaaja: Wilma Tuomi.

Tytöt-03:

Tsempparina palkitaan kauden parhaana kehittyjänä sekä tunnollisena ja ahkerana harjoittelijana Inari Iittiläinen
 

Taistelijana, nopeana, pelirohkeana ja sisukkaana pelaajana, joka ei vastustajaa ja mustelmia pelkää, mutta jolta myös toivotaan jatkossa samaa sisukkuutta treeneissä kuin mitä antaa itsestään peleissä vuoden pelaaja: Vappu Ignatjew.

Tytöt-02:


Joukkueen kehittynein on myöskin lahjakas urheilija, taitava pallonkäsittelijä, vahva, sinnikäs harjoittelija jolta ei puutu  motivaatiota itsensä kehittämiseen. Aina iloisena harjoituksissa ja janoaa uutta opittavaa, hän ei laista myöskään fyysistä harjoittelua. Hän on tsemppari, Emma Lappalainen.

Joukkueen MVP on lahjakas urheilija, taitavapallonkäsittelijä, erittäin motivoitunut harjoittelija joka haluaa jatkuvasti oppia lisää koripallon pelaamisesta. Tyttö joka hymyilee harjoituksissa ja pelissä ja esimerkillään saa muutkin tsemppaamaan peleissä. Tästä tytöstä kuulemme vielä. Vuoden pelaaja on Caroliina Ranta.

C-tytöt:


She is leading scorer, rebounder and shots block, but don't think she deserve best player this year. Hän on todellinen tsemppari: Inkeri Hankonen

She is a fighting spirit and team player: Annika Ranta, player of the year


B/A tytöt:

Tsemppari/most reliable fighter of the year:

B-tyttöjen tsemppariksi valitaan pelaaja, joka on tullut mukaan joukkueeseen ja toiminut osana sitä, niin kuin olisi aina ollut kanssamme. Tämän pelaajan iloinen ja energinen asenne on osoitus siitä, kuinka koripallo on yhteinen kieli ja kulttuuri kenelle meistä tahansa, missä tahansa ja milloin tahansa.

B-girls most reliable fighter award goes to a player whos' dedication towards the sport and the girls team has brought her to us and it already seems like shes' always been here.

Kiitos, että olet osa Pantterien koripalloperhettä. With such an honor we reward Pantterit B-girls most reliable fighter of the year, vuoden tsemppari on Zoe Hewlett!

Vuoden pelaaja:

B-tyttöjen vuoden pelaaja on kiistattomasti tyttö joka ensinnäkin kantaa ottelusta toiseen koko joukkueen tekemistä ja tulosta niin hyökkäyksessä, kuin puolustuksessa. B-tyttöjen vuoden pelaaja on systemaattisesti kehittänyt itseään omaehtoisella harjoittelulla ja on asenteellaan rakentamassa joukkuehenkeä ja yhteenkuuluvuutta myös nuorempien pelaajien kanssa, niin harjoitus,- kuin ottelutapahtumissa.

Pantterien B-tyttöjen vuoden pelaaja on: Kristiina "Susikoira" Shramchuk!


POJAT

05/06-pojat:

Tsemppari: Anton Lahtinen (yrittää, eikä luovuta)

Vuoden pelaaja: Eetu Karhu (huippujäbä oppinut jopa käytöstapoja)
 

Pojat-04:

Tsemppari: Eino Pällijeff (taitoa ja potentiaalia, Vielä kun oppii joukkuepelaamista) Vuoden pelaaja: Ville Karhu (syötöillään saa muutkin näyttämään paremmilta)

Pojat-03:

Tsemppari: Onni Kovero (aina paikalla)
Vuoden pelajaa: Petrus Tofferi (joukkueen selkäranka)

Pojat-02:

Tsemppari: Elmo Uitto (taistelija vailla vertaa. Ainoa 12 vuotias joka kykenee pelaamaan, valmentamaan ja tuomaroimaan)

Vuoden pelaaja: Iiro Tuomi (voitetaan tai hävitään, aina paikalla missä tapahtuu)

C-pojat:

Tsemppari: Allu Inkeroinen (huimasti kehittinyt pelaaja omalla alueellaan)

Vuoden pelaaja: Eelis Uitto (joka aina haluaa pelkästään parhaan lopputloksen, mihin ikinä ryhtyykään)

B-pojat:

Tsemppari: Muhammed Farah Alas

Vuoden pelaaja: Ville Laitinen
 

A-pojat:

Tsemppari: Sven Hirvonen (joka on osoittanut todellista johtujuutta ja kypsyyttä pitkin kautta)

Vuoden pelaaja: Kaimar Kivi (johtaa joukkueen tilastoja viidessä eri kategoriassa. Todellinen nouseva kyky)

Vuoden valmentaja:

Pantterien hallitus valitsi valmentajistosta ansioituneen ja pitkään seuratyötä suurella sydämellä tehneen, meille kaikille tärkeän ja tutun. Vuoden valentaja palkinnon ansaitsee kiistattomasti:

Milla Karhu 
 
Pantterien vuoden 2013-2014 valmentaja Milla Karhu.
Pantterien vuoden 2013-2014 valmentaja Milla Karhu.