Pantterit ja Diacor yhteistyöhön

24.3.2014

Pantterit ja Diacor ovat solmineet yhteistyösopimuksen urheiluvammojen hoidon, ennaltaehkäisyn ja urheilijoiden terveystarkastuksen osalta.

Pantterit ja Diacor ovat sopineet alkuvaiheessa yksivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka kautta Diacor tuottaa kaikille Pantterien 14 ja 18-vuotiaille koripalloilijoille urheilijan terveystarkastuksen.

Lisäksi yhteistyö mahdollistaa Panttereille hoitoketjun, joka tarjoaa mahdollisimman suoraviivaisen ja välittömän tapaturmien hoidon. Yhteistyöllä varmistetaan myös Pantterien toimihenkilöiden kouluttaminen vammoja ennaltaehkäisevään tapaan toimia nuorten urheiluvalmennuksessa, sekä oikeanlaiseen ensiapuun tapaturmatilanteissa.

Diacor myös näkyy ja vaikuttaa laajasti koko Pantterien juniori-ikäluokkien toiminnassa.
 

Hyvää tekevä Diacor
 

Diacor Terveyspalvelut Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva yritys, joka tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palveluita. Yrityksen koko osakekannan omistaa Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö. Diacorilla on yhteensä 13 lääkäriasemaa sekä Ruoholahdessa sijaitsevat sairaala ja erillinen fysioterapiayksikkö. Diacor haluaa olla visionsa mukaan terveyspalvelujen suomalainen suunnannäyttäjä.

Diacor on jo vuosia ollut merkittävällä tavalla mukana suomalaisen urheilulääketieteen palvelutarjonnassa. Diacor on myös Suomen Olympiakomitean terveydenhuoltokumppani.

Lisätietoja:

Diacor Terveyspalvelut Oy, Esko Heikkinen, johtaja, Viestintä ja yritysvastuu
050-62532, esko.heikkinen@diacor.fi

Pantterit Ry, Kimmo Olsen, seurasihteeri
045-800 2050

www.diacor.fi
www.diacor.fi