Pantterit julkistaa C-A juniorien tavoitejoukkueet

13.3.2014

Pantterien C-A junioreille perustetaan kilparyhmä, joka tarjoaa tavoitteellisimmille koripalloilijoille oman ikäluokkansa huippuolosuhteet.

Pantterit kohdentaa ja monipuolistaa seuran 12-18-vuotiaiden juniorien koko ikäluokan valmennusta akatemiatason valmennuksensa linjauksen mukaisesti. Keväällä 2014 perustetaan seuran C-A junioreille tavoitteellinen kilparyhmä, jonka harjoittelun olosuhteet, harjoitus- ja pelitapahtumien määrä, sekä kilpailullinen taso vastaa ikäluokan ja ryhmän kokoonpanoksi muodostuvan potentiaalin maksimia.  

Pantterien C-A juniorien kilparyhmien pelaajamahdollisuus tarjoutuu ikäluokan avoimien harjoitusten kautta, jotka järjestetään toukokuussa Pantterien kesäharjoitteluryhmien ajankohtina. Pelaajaksi ottaminen tapahtuu kesän ylimenokauden harjoitteluohjelman aikana.

Pantterien C-A juniorien kilparyhmien joukkueet osallistuvat ikäluokkiensa SM-karsintaan ja sarjatoimintaan kaudella 2014-2015 ja tavoittelee ikäluokan parasta sijoitelua vähintään valtakunnallisessa, sekä alueellisessa I-divisioonassa. 

Pantterijuniorien kilpa- ja harrastajaryhmien toimintaan ovat seuran omien juniorien lisäksi tervetulleita uudet pelajaat seuran ulkopuolelta.  Ennakkotiedustelut- ja ilmoittautumiset Pantterien kilpajoukkueiden toimintaan osallistumisesta voi lähettää jo maalis-huhtikuussa seuraan: pantteritry@gmail.com / 045-800 2050. Valmentajavalintojen julkistuksen jälkeen huhtikuussa vastaa Pantterien C-A junioritoiminnan päävalmentajat suoraan kaikkiin tiedusteluihin ikäluokan kilparyhmän toiminnasta.
 

  • Oletko motivoitunut ja tavoittellinen koripalloilija?
  • Haluatko pelata tavoitteellisessa koripallojoukkueessa ja saada parasta mahdollista koripallovalmennusta?
  • Haluatko kehittyä koripalloilijana niin hyväksi kuin mahdollista?
     

​Meillä saat laadukasta valmennusta ja henkilökohtaista ohjausta. Tarjoamme Sinulle kokeneen valmennustiimin kilpakoripalloon, fyysiseen valmennukseen ja ravitsemukseen. Pantterien kilparyhmän pelaajilla on koripallon lisäksi laji- ja valmennus-, sekä otteluvierailuita, niin koripallon, kuin muiden lajien parissa. Valmennusryhmälle järjestetään lisäksi valmennusta kehonhuollon ja oheislajien osalta. 

Kilparyhmämme toiminta on tavoitteellista ja jokaista nuorta pelaajaa arvostavaa. Jokainen kilparyhmän, sekä myös sen ulkopuolella harrastava nuoremme saa oman taustansa ja valmiuksiensa kannalta ehdottoman laadukasta valmennusta. 

Tervetuloa Pantterien Elukka Akatemiaan!