Pantterit järjestää kaksi koripallon kesäleiriä yhteistyössä Laatuleirit.fi kanssa

6.3.2014

Koripallon taitoleirit on suunnattu koripalloa joukkueessa pelaaville, tai pelaamisen aloittamista harkitseville 7-11-vuotiaille lapsille.

Leirit toteutetaan Myllypuron Arena Centerin koripallokentillä ja keskuksen ulkoalueilla välillä maanantai-perjantai. Ensimmäinen leiri on viikolla 23 (2.-6.6.2014) ja toinen leiri viikolla 32 (4.-8.8.2014)

Leiriläiset jaetaan ensimmäisenä leiripäivänä ikäryhmiin (mikrot 7-9 v. ja minit 10-11 v.). Leirillä opetellaan päivän teeman mukaisesti tekniikkaa, heittämistä, syöttämistä, kuljettamista, harhauttamista, pelitilanteita sekä tietysti pelataan paljon ja järjestetään erilaisia kilpailuja palkintoineen.

Tavoitteena koripallon taitoleirillä on, että jokainen pelaaja oppii jotain uutta omaan peliinsä, saa lisää innostusta koripalloharrastukseensa ja ennen kaikkea, että jokainen lapsi viihtyy leirillä erinomaisesti!

Päiväohjelmaan kuuluu koriksen lisäksi monipuolisesti liikuntaa sisällä ja ulkona. Ohjelmassa on myös erikoislajeja kuten keilailua, sumopainia ja hohtolajeja.

Katso lisätietoja

Ilmoittaudu leirille