Pantterit ja Helsinki Wolverines laji- ja valmennusyhteistyöhön lasten ja nuorten urheiluvalmennuksessa

2.12.2013

Suomen perinteikkäin koripallon lajiseura Pantterit kehittää toimintaansa aktiivisesti. Pantterit ja amerikkalaisen jalkapallon vaahteraliigaseura Helsinki Wolverines ovat aloittaneet laji- valmennusyhteistyön akatemiatason juniorivalmennuksessa.

Pantterit ja Helsinki Wolverines järjestävät yhteisiä laji- ja valmentajavierailuja, sekä tarjoavat junioreilleen molempien lajien ylimenokausille harjoittelu- ja kilpatoimintaa. Pantterit ja Helsinki Wolverines järjestävät valmennuksensa tueksi ulkopuolisia asiantuntijavierailuita ravintoluentojen, nuoren koulun ja opiskelun tuen ja henkisen valmennuksen osalta.

Pantterit toivottaa kaikki Helsingin alueella koripallosta kiinnostuneet lapset iältään 3-6-vuotta sekä 7-11-vuotiaat mukaan asiantuntevaan ja monipuoliseen lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluvalmennukseen koripallon parissa, jonka kautta tarjotaan nyt yhä suurempaa kattausta harrastusvaihtoehtoja suoraan sopimusseuran kanssa. Erityistä urheilijan akatemiavalmennusta tarjotaan nuorisoikäluokissa 12-18-vuotiaille. Yhteistyöllä mahdollistetaan näkyvä ja paremmin ennakoitava urheiljan polku, jonka varrella lapsi ja nuori perheineen pääsee yhä laadukkaamman seura- ja valmennustoiminnan osaksi. 

Helsinki Wolverines järjestää toimintaa amerikkalaisen jalkapallon nuorisoikäluokissa U11 (F-juniorit), U13 (E-juniorit), U15 (D-juniorit), sekä U17 (C-juniorit), U19 (B-juniorit), U21 (A-juniorit), sekä aina aikuisten edustusjoukkueisiin II-divisioona ja Vaahteraliiga tasolle asti.

Lisätietoa Helsinki Wolwerinesin toiminnasta verkossa: 
www.helsinkiwolverines.com