Pantterit están construyendo colaboración con el equipo español de baloncesto valladolid

27.5.2013

Pantterit etsii yhteistyöperheitä nuoren koripalloilijan isäntäperheeksi kesä, tai elokuussa Itä-Helsingissä 2-4 viikon ajaksi.

Pantterit on aloittanut keskustelun Espanjalaiselta koulun ja koripalloseuran kanssa ja tiedustelee ensivaiheessa mahdollisuutta löytää isäntäperhe 14-vuotiaalle Espanjalaiselle pojalle, jota kiinnostaisi tulla Suomeen 2-4 viikon ajaksi joko kesä,- tai elokuussa ja harjoittella Pantterien joukkueissa, sekä oppia suomen kielen lisäksi englantia ja meidän koripallokulttuuria.

Perhe tarjoaa vastavuoroisesti mahdollisuutta Pantteriperheille sijoittaa nuoria Valladolidin kaupungissa toimivan CB Valladolidin seuran vaikutuspiirissä oleviin perheisiin ja koulujoukkueisiin vierailulle.

Myös useamman perheen osallistuminen, sekä Panttereilta Helsingistä, että Valladolidin kouluista ja seuroista on  mahdollista.

http://www.cbvalladolid.es/reglamento/6/

Ilmoita kiinnostuksestanne mikäli teidän, tai tuttavaperheellänne olisi mahdollisuus isännöidä Espanjalaista nuorta koripalloilijaa lyhyen ajan nyt kesällä.

Vaihdosta vastaa kaikkiin tiedusteluihin ja järjestelyihin liittyen Kimmo Olsen. Ota yhteyttä ensi tilassa ja kerro mahdollisuudestanne ja kiinnostuksestanne osallistua:

Kimmo Olsen.
045-133 7987
kimmo.olsen(at)gmail.com