Pantterien mikro- ja minijunioritoiminnan päävalmentajaksi Pekka Hartikainen

18.4.2013

Pantterien hallitus on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Pekka Hartikaisen kanssa mikro- ja minijunioritoiminnan kehittämisestä Panttereissa.

Panttereiden vahva panostus valmennukseen jatkuu myös tulevaisuudessa. Pantterien mikro- ja minijunioritoiminnan päävalmentajaksi on kiinnitetty koripallon ammattilainen, Pekka Hartikainen.

Pantterien hallitus on allekirjoittanut huhtikuun 17. päivänä  yhteistyösopimuksen Pekka Hartikaisen kanssa mikro- ja minijunioritoiminnan kehittämisestä Panttereissa. Valmennustiimien rakentaminen kaudelle 2013–2014 ja kesäkauden valmentamisen organisointi on jo aloitettu.

Pekka Hartikaisella on kiistaton kokemus suomalaisen koripallon kehittämisessä. Hänellä on takanaan lähes 30 vuotta valmentajana mikroista aikuisiin. Hän on toiminut niin maajoukkuevalmentajana kuin koripalloliiton aluevalmentajana sekä Biddy Basket All stars joukkueen valmentajana USA:ssa. Pekka on aiemmin kehittänyt seuratoimintaa Pantterien lisäksi MaSu:ssa, Kouvoissa ja ToPo:ssa. Seuratoiminnan kehittämisessä hänellä on ollut myös vastuullinen tehtävä Koripalloliiton eteläisen alueen puheenjohtajana.

Pekka Hartikaisen tehtävänä päävalmentajana on johtaa mikro- ja mini-ikäluokkien valmennusta sekä kehittää Panttereille ainutlaatuista aluetoimintaa ja turnaustapahtumia. Pantteribrändi ja pitkät perinteet, mm lähellä kotia tapahtuva toiminta ovat niitä kantavia voimia, joiden varaan rakennetaan seuran tulevaakin toimintaa.

Esimakua Pekan kyvyistä koko mikro- ja minitoiminnan kehittämisessä saatiin jo viime kesän loistavasti sujuneista kesätreeneistä. Tämä toiminta jatkuu myös tänä kesänä, kun seura jälleen panostaa koko kesän kattavaan toimintaan Pekan johdolla.

NKL-Pantterit ry on systemaattisesti ja askel askeleelta kehittänyt valmennusta nyt jo kolmatta kautta peräkkäin. Kuluvalla kaudella 2012–2013 on mikro- ja minitoiminnan harrastajamäärät kasvaneet ja joukkueet nousseet Koripalloliiton sarjoissa vakuuttavasti. Mikrotoiminnassa valmennusta ovat kehittäneet tyttöpuolella Krista Gleisner ja poikapuolella Ari Heinonen ja nyt päävalmentajaksi valittu Pekka Hartikainen.  Seuran minitoiminnassa työtä ovat tehneet Esko Huotilaisen johdolla moni pitkänlinjan pantterivalmentaja ja aktiivi.

Panttereiden C-A junioritoiminnan päävalmentaja, koripallolegenda Jonathan Moore puolestaan on onnistunut lyhyessä ajassa rakentamaan vanhempiin junioreihin aktiivista toimintaa ja osaamisen kehittyminen on ollut huimaa.

Seuran Hallitus toivottaa kaikille Panttereille antoisia koripallohetkiä ammattitason valmennuksessa myös kaudella 2013–2014.

Pekka Hartikainen.
Pekka Hartikainen.